Deși deschis de pe la începutul anului 2015, am reușit să ajung destul de  târziu în Acurela Bistro, locul unde auzisem că se adună ”creativii”: oameni din publicitate, scriitori, actori etc.

Situată într-o casă veche din zona Victoriei, Acurela ne invită timid să pășim înăuntru. La parter încă nu am avut ocazia să stau, însă în timp ce urci la etaj pe scările destul de înguste e imposibil să nu fii furat de detaliile neconvenționale care amprentează acest local. Pick-up-uri, aparate de radio de pe vremea bunicilor noștri, tacămuri pe post de cuier – toate sunt prezente în Acuarela Bufet.

Totuși când am ajuns sus, surprinderea a crescut chiar mai mult: pe tavan este o masă romantică (da, pe tavan), iar lângă masa noastră (nu cea de pe tavan, din fericire), doi îndrăgostiți cinau în… cadă. Mă rog, o jumătate de cadă transformată în canapea.

12184074_692994590800126_923130094454502740_o

La Acuarela găsești foi și acuarele pentru a te juca, a crea, a lăsa copilul creativ să iasă și să se bucure de culori, de design-ul inedit și de jazz-ul ce se aude la un volum perfect. Acuarela Bufet e locul care te scoate din cotidian, care te îndeamnă să fii mai relaxat, mai spontan, să lași loc creativității și jocului într-o lume sufocată de responsabilități.

Mâncarea e bună, dar recomand neaparăt încercat ceaiul cu rom. Personalul a fost foarte prietenos și ne-a făcut să ne simțim ca acasă. Îmi place să vin la Acuarela când vreau să nu fiu restricționată și să mă simt în largul meu, îmi place să vin la Acuarela când vreau să dau drumul copilului și creativității, îmi place să vin la Acuarela când sunt tristă, pentru că știu că voi pleca de acolo cu un zâmbet pe față și, poate, cu soluția problemei. Da… Aș vrea să dau acum o fugă la Acuarela să stau de vorbă cu copilul Simona, să punem de o pictură (nereușită), să beau un ceai cu rom, să ascult La Vie En Rose și să plec încrezătoare că le voi scoate pe toate la capăt.

Ce mai… dacă vreți să fiți mai copii și să dați drumul creativității Acuarela Bufet vă așteaptă pe Gina Patrichi, nr 3.

IMG_1738.JPG

Sursă foto: www.facebook.com/acuarelabufet și arhiva personală 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s