Ad Hoc și-a mutat casa, dar nu și obiceiurile. Mai nou în C.A. Rosetii nr. 10, bistro-ul se situează într-una zonele mele preferate din București. Încă din stradă pare să ne invite primitor înăuntru, mai ales datorită pereților din sticlă (cu care ne obișnuise de altfel).

62545_1020289828033481_5576171616848067418_n.jpg

Am ajuns înfometată într-o amiază foarte friguroasă. Imediat ce am intrat căldura m-a dezmorțit la fel ca și zâmbetele prietenoase ale personalului. Intrarea se face în prima cameră, unde este și barul și care are un design de inspirație nordică, dar adaptat total Bucureștiului cool.

Am fost condusă către masa de două persoane de lângă geam, unde am stat mai bine de două ceasuri, savurând masa de prânz. Ce-i drept, nici compania în care mă aflam nu a fost rea deloc. Atunci când am cerut meniul, ne-a fost adusă o tablă destul de mare, pe care erau scrijelite cu creta diversificate feluri de mâncare, dar și sănătoase. Am înțeles că se recurge la acest fel inovativ de a prezenta meniul deoarece este schimbat destul de des, deci nu ne putem sătura de mâncarea de la Ad Hoc.

1240092_1019282591467538_2416516795169878691_n.jpg

Design-ul celei de a doua camere, cea în care am stat, mă trimite cu gândul la un sigur cuvânt: ”coolness”. Este urban, social, prietenos și-mi inspiră New York. Am avut parte de o conversație cel puțin interesantă atunci, dar și relaxantă, sigur un factor care m-a făcut să mă simt și mai bine acolo. Și, ca să înțelegeți și mai bine de ce îmi pare așa de special noul Ad Hoc, voi preciza că eu mă simt inspirată de tot ce înseamnă urban și agitație, Magheru fiind zona mea favorită din tot orașul. Iar priveliștea din C.A. Rosetti 10 este urbană 100%. Se văd clădirile cu tradiție ale Bucureștiului, pietonii agitați și grăbiți (de frig în acea zi) și mașinile colorate. Dacă mai adaug și că am prins prima ninsoare din 2015 la geamul Ad Hoc se creează peisajul meu perfect pentru o amiază rece de iarnă.

1604913_1018826711513126_5526650204726505898_n.jpg

Mâncarea delicioasă și, repet, sănătoasă. Servire nu neapărat rapidă, dar cu siguranță atentă și prietenoasă, lucruri care contează foarte mult pentru mine. Ad Hoc este celebru și pentru desertul său lapte de pasăre. Trebuie să recunosc că este singurul local din București unde am întâlnit acest deliciooos desert. Tot aici avem şi o selecţie minunată de vinuri, a căror adoratoare mă declar.

46267_1187014681313583_2007761203910402985_n.jpg

Deci dacă vreți ceva urban, cool, social recomand din toată inima Ad Hoc Bistro unde mă voi întoarce cu drag (lângă geam, dacă se poate), de fiecare dată.

Găsiți Ad Hoc Bisto exact în C.A. Rosetii 10, zilnic între 09-23:45.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s