Este cel mai premiat bar din România. Are cea mai puternică şi bine conturată tematică din câte am întâlnit până acum, iar modalităţi de divertisment… pe măsură.

imag0049

Aş începe să vorbesc despre Bordello’s făcând referire la povestea locului unde se află. În Centrul Istoric al Bucureştiului, pe strada Şelari în anul 1714 se construia casa privată a doamnei Păuna Cantacuzino, soţia lui Ştefan Cantacuzion, domnul Ţării Româneşti. Acest loc era foarte drag familiei, unde obişnuia să se retragă din agitaţia curţii. După 1795 însă, poveştile din actualul Bordello iau cu totul o altă turnură, acesta transformându-se într-un loc destinat plăcerilor trupeşti şi dorinţelor interzise. Povestea se schimbă din nou când hotelul Fieschi este deschis în anul 1857, după ce fostul bordel este distrus în marele incendiu din anul 1847. În 2009 ia naştere actualul Bordello pub, într-un loc plin de istorie ai căror pereţi au fost martori multor poveşti. Pe aceşti pereţi acum stau agăţate fotografii cu femei goale din vremurile trecute ale Bucureştiului.

258556_219725734714446_1520706_o

Bordello’s este împărţit în 4 arii diferite, dar care se completează uimitor de bine. La parter, Bordello pub are o atmosferă prietenoasă, destinsă, unde fiecare seară aduce o atmosferă unică; la etajul unul se găseşte Bordello Library Bar, care este mai retras, cu muzică în surdină, care este recomandat pentru petreceri private. Bordello Budoir se află la subsol, fiind partea mai „tânără” şi exuberantă, ce îndeamnă la distracţie toată noaptea. Se recomandă a fi perfectă pentru o petrecere cu moduri de distracţie „behind closed doors, with open minds”. La etajul 1, lângă Libray Bar găsim printre draperii grele roşii, regale, Mularuj Dinning Theatre –  partea jovială a Bordello’s. După cum numele sugerează, aici au loc diferite spectacole, de la teatru până la cabaret, ce pot fi savurate alături de preparate de Cina „Casual Fine Dining”.

imag0051.jpg

 

Meniul de mâncare oferă o paletă largă de tapas. Mâncarea este absolut delicioasă, dar porţiile sunt destul de mici, încurajând să fi împărţită între prieteni. Sunt prezete în meniu, evident, preparatele specifice, printre care platourile: Delicious Bordello, Meaty Marry sau Skinny Lillie.

Meniul de băutură este foarte „voluptos” şi niciun cârcotaş nu poate pleca nemulţumit de aici. Şi în acest meniu avem denumiri sugestive precum Pornstar Punch, Four Gentlemen in Bordello, Orgasme sau Fifty Shades of Grey.  Ar trebui să adaug că este presărat şi cu poze foarte sugestive?

dsc1008.jpg

Design-ul localului inspiră autenticitate datorită lemnului, promiscuitate – pozele vorbesc de la sine, dar şi căldură şi voie bună. Suntem teleportaţi în Bucureştiul de demult, unde oameni de toate categoriile se retrăgeau pentru ceasuri… de plăcere.

De atmosfera din bar se ocupă şi hostess-ele ce se asigură că toată lumea se simte bine şi care ne şi informează cu privire la evenimentele ce urmează. Overall, atmosfera este plăcută, fie că vrei să mănânci cu prietenii, să bei un cocktail deosebit, să urmăreşti un spectacol alături de o cină delicioasă sau să petreci într-o atmosferă decadentă, lipsită de inhibiţii.

258600_219727031380983_5240593_o.jpg

Bordello’s Bar este pe Strada Şelari, nr. 9-12, în Centrul Istoric al Bucureştiului.

Sursă foto: www.facebook.com/BordelloBar

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s