Săptămâna asta am avut ocazia să ajung în Fratellini, un bistro nou în Bucureşti, care, aţi ghicit, face parte din grupul Fratelli.

Echipa Twin Studio a făcut o treabă foarte bună cu design-ul localului, care ne duce cu gândul la bistro-urile italiene şi franceze. Design-ul este clasic, lumina abundă, iar accentele de verde m-au cucerit total.

Printre elementele specifice ale acestui spaţiu cochet se numără muzica; pe fundal se aud melodii italieneşti calde din anii ’80-’90 şi chelnerii care sunt îmbrăcaţi în uniforme ce amintesc de Italia anilor ’50.

Meniul este bine structurat, preparatele delicioase, iar servirea impecabilă. Pe noi, cei leneşi, Fratellini ne invită la brunch în weekend, care se desfăşoară în fiecare sâmbătă şi duminică între orele 11-17 şi ne încurajează să luăm viaţa mai uşor, să savurăm fiecare înghiţitură şi timpul petrecut alături de cei dragi.

O altă semnatură a acestui local este „cafeaua Fratellini” care vine „cu un echilibru perfect între textură, aromă şi gust”. Evident, avem şi varianta „to go” într-un pahar personalizat şi cool.

tort crocant de ciocolată şi caramel cu alune de pădure şi proseecoAm avut plăcerea să văd oameni care se bucură de timpul petrecut acolo, fie că sunt singuri, la întâlniri de business, la date sau pur şi simplu au ieşit cu prietenii. Atmosfera este placută şi relaxată, te îndeamnă să îţi petreci toată ziua acolo, pe canapeaua verzuie tare comodă, privind la zâmbetele oamenilor şi sorbind din delicioasele cocktailuri cu care ne-am obişnuit în locaţiile grupului Fratelli.

Ce să mai, acest minunat bistro m-a cucerit total şi îl poţi găsi la parterul Ethos House, strada Gh Ţiţeica, nr 212-214, un loc înconjurat de verdeaţă, ce te face să uiţi de agitaţia oraşului şi să te bucuri de preparatele sale delicioase şi atmosfera confortabilă, fie că vrei să bei cafeaua de dimineaţă, să iei un prânz de afaceri sau o cină romantică.

P.S. Mai nou, Fratellini este deschis până la ora 23, probabil din cauza clienţilor care îşi doresc să îşi petreacă şi serile acolo.

Sursă foto: www.facebook.com/FratelliniBistro şi arhiva personală

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s