Pentru mine 55 Jazz reprezintă o poveste a prieteniei, deoarece aceasta locaţie este strâns legată de o bună prietenă de-a mea, care mi l-a arătat. Daaaar acest local nu spune doar poveşti de prietenie, ci şi povestea jazz-ului.

73620_528334490574575_2097485902_n
Povestea se conturează foarte bine cu ajutorul elementelor specifice: meniul – în forma de vinil, pereţii care susţin o orgă şi o chitară, precum şi imagini cu personalităţi celebre ale lumii jazz, şi tavanul cu viniluri transformate-n candelabre. Ah, şi cât pe ce să uit, nota de plată este adusă într-o gambetă (cu care prietena mea s-a şi pozat). La 55 Jazz auzim doar muzică jazz şi, din câte am înţeles, sunt organizate spectacole şi seri tematice mai ceva ca-ntr-o poveste. Muzica se aude îndeajuns de tare încât poţi auzi clar cântecele, dar poţi şi să vorbeşti cu oamenii din jurul tău. Vedem şi auzim astfel povestea frumoasă a jazz-ului, acordată însă la ritmul Bucureştiului.

954655_506250039449687_1390399826_n
Personalul este foarte prietenos, zâmbitor şi atent, iar meniul nu surprinde doar prin forma inediată, ci şi prin multitudinea de opţiuni pe care ni le pune la dispoziţie.

Per ansamblu, 55 Jazz surprinde, este un mix de nou şi vechi, chill fără să te adoarmă, genul de local mic, dar care îţi intră imediat în suflet. M-am bucurat de ritmul muzicii jazz, design creativ şi o atmosferă intimă, dar prietenoasă. Dacă vrei să faci o persoană să îşi amintească de tine, îţi recomand să mergeţi la 55 Jazz, pentru că pe mine acest local mă face mereu să mă gândesc la prietena mea dragă care mi l-a arătat.

Unde găsim 55 Jazz? În Centrul Vechi, pe Strada Franceză, nr. 9.

Sursă foto: www.facebook.com/55Jazzbar

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s